Login Aanmelden

productenProducten

0 product(en)


bekijkBekijk inhoud

hygieneplanOver ons

Ons bedrijf

Dekuyper Products biedt u als non-food groothandelaar een ruim assortiment onderhoudsproducten, papierwaren en horecamaterialen. Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit  horecazaken, grootkeukens, scholen, openbare instellingen en bedrijven.

Wij helpen u graag met uw productkeuze, het inrichten van uw sanitaire ruimtes en werkruimtes en het aankleden van uw zaak. U verkrijgt van ons het gepaste advies, alle productinfo en veiligheidsinformatiebladen. Tevens bieden wij u oplossingen voor doseersystemen en installatie.
Service en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats zodat wij optimaal kunnen voldoen aan de behoeften van u als klant. U kunt altijd rekenen op een klantvriendelijke bediening en snelle levering.

Bestellingen kunt u plaatsen via onze webshop waarin u een uitgebreide keuze aan producten hebt. Vindt u iets niet terug, aarzel dan zeker niet ons te contacteren! Uw bestelling kan ook telefonisch, via fax of via e-mail doorgeven worden. Zo vlug als mogelijk wordt deze dan bij u geleverd. Uitzonderlijk kunnen bestellingen afgehaald worden in ons magazijn tijdens onderstaande openingsuren:
Maandag tot vrijdag: 8u30 - 12u en 13u30 - 17u30 (gesloten op feestdagen).