Ons bedrijf

Dekuyper Products biedt u als non-food groothandel een ruim assortiment onderhoudsproducten, papierwaren en horecamaterialen. Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit  horecazaken, grootkeukens, scholen, openbare instellingen en bedrijven.

Wij helpen u graag met uw productkeuze, het inrichten van uw sanitaire ruimtes en werkruimtes en het aankleden van uw zaak. U verkrijgt van ons het gepaste advies, alle productinfo en veiligheidsinformatiebladen. Tevens bieden wij u oplossingen voor doseersystemen en installatie.
Service en kwaliteit komen bij ons op de eerste plaats zodat wij optimaal kunnen voldoen aan de behoeften van u als klant. U kunt altijd rekenen op een klantvriendelijke bediening en snelle levering.

Bestellingen kunt u plaatsen via onze webshop waarin u een uitgebreide keuze aan producten hebt. Vindt u iets niet terug, aarzel dan zeker niet ons te contacteren! Uw bestelling kan ook telefonisch, via fax of via e-mail doorgegeven worden. Zo vlug als mogelijk wordt deze dan bij u geleverd. Uitzonderlijk kunnen bestellingen afgehaald worden in ons magazijn tijdens onderstaande openingsuren:
Maandag tot vrijdag: 8u30 - 12u en 13u30 - 17u30 (gesloten op feestdagen).

Wenst u persoonlijk advies? Dan komen wij graag bij u langs.

Hebt u verder nog vragen/opmerkingen dan kunt u ons telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen.

Historiek

In de loop der jaren is Dekuyper Products een gekende naam geworden in de horecawereld.

Zaakvoerder Guido Dekuyper begon in 1995 met het leveren van eigen label vaatwasproducten aan de horeca. Geleidelijk aan kwamen hier ook eigen label onderhoudsproducten en papierwaren bij, mevrouw Dekuyper ondersteunde intussen de administratie.

Door de groei van het bedrijf werd de bouw van een magazijn en burelen gestart dat in 1999 in gebruik werd genomen. In 2001 werden Guido & Jacqueline versterkt door een externe werkkracht. 

Het productenaanbod bleef de voorbije jaren enorm groeien, slechts enkele jaren na de ingebruikname werd in 2003 het magazijn uitgebreid. Door een gestage groei werd eveneens geïnvesteerd in een nieuw computerprogramma. Deze werd gepersonaliseerd en zorgde voor een betere opvolging van de bestellingen en het automatiseren van de picking (laden & lossen). Bestellingen werden voortaan digitaal opgenomen en doorgestuurd via GPRS/UMTS zodat er flink wat werk gespaard werd. Structureel werd hiermee de basis gelegd voor een nog grotere groei met stevige fundamenten. Inmiddels telt het team 13 werknemers.

Dekuyper Products is na 24 jaar uitgegroeid tot een succesvol en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring.