Uw hygiëne, onze zorg

Het Prof Line Hygiëneplan moet u helpen om op een doeltreffende manier de hygiëne in uw zaak te garanderen.

Een Hygiëneplan vormt een verplicht onderdeel van het HACCP-plan. Bij controle van het Federaal Agentschap voor de Voedselketen wordt dit plan als leidraad genomen voor de audit, het geeft aan dat uw zaak de opgelegde richtlijnen naleeft en opvolgt.

In het Prof Line Hygiëneplan is er een indeling per zone gemaakt en wordt er beschreven met welke producten, dosering en frequentie u het best kunt reinigen en ontsmetten. U hoeft enkel nog de naam van de verantwoordelijke persoon in te vullen en het plan is klaar om uit te hangen.

Alle technische fiches en veiligheidsinformatiebladen van de producten vermeld op het plan worden door ons bezorgd, conform de geldende wetgeving.

Wij kunnen u doseerapparaten aanbieden voor de verschillende producten, zo verhoogt u de efficiëntie in gebruik en bespaart u op overmatig productverbruik.

Indien gewenst, voorzien wij een opleiding voor uw personeel zodat zij onze producten en materialen op een correcte manier hanteren en het beste resultaat verkregen kan worden.